Referencer

Partnerkapital har specialiseret sig i at investere i virksomheder skabt af succesfulde forretningsfolk, som har valgt at kvitte karrierejobbet for at blive iværksættere.

Vi har gennem årene været involveret i flere virksomheder, hvor nedenstående er et udpluk.

Industri. Fødevarer - såvel business-to-consumer som business-to-business. Mindre dansk produktionsvirksomhed med innovativt mærkevarekoncept. Turn around. Exit til Paulig Group.

Rating af investeringsforeninger samt data og tools målrettet formueforvaltere og investeringsrådgivere. Global og national markedsleder. Joint venture med Morningstar.com. Exit til samme.

IT outsourcing and hosting målrettet det danske midtmarked. 900 kunder i SMV segmentet. Turn around og organisk vækst. Exit til Sentia.

Digitale blanketløsninger og integrationsværktøjer primært til offentlige og semioffentlige institutioner og virksomheder i Danmark. Exit til KMD.

E-learning. Kundetilpassede løsninger baseret på dyb forretningsforståelse. Ledende position på det danske marked. Vækst. Exit ved salg til ledelsen og øvrige medejere.

Mindre, men global niche-industrivirksomhed i det maritime segment med en ledende position i et smalt, lukrativt, udviklingstungt produkt-marked. Turn around og derefter organisk vækst. Exit til ledelsen i en familiehandel.

IT+

IT platforms- og applikationsvirksomhed og i Aarhus. Business to business løsninger.Etablering og derefter lønsom organisk vækst. Exit til Tieto Enator.

”Trading” i det nordeuropæiske elmarked med hovedvægt på forward kontrakter og andre derivater. Etablering og lønsom vækst.

Nordstrøm Invest

Life science. Teknologisk platform til at udtrykke og opformere proteiner. Konceptet er målrettet GMP universet såvel ”big pharma” som contract manufacturing organisations. Børsført på Nasdaq (First North) i Stockholm

Software, systemer og applikationer inden for forebyggende vedligeholdelse samt kundetilpassede IT løsninger til store virksomheder. Exit til Tieto Enator.

SQL Systems

Associated Management Invest

Investeringsvirksomhed specialiseret i ejendomsfinansiering på boligmarkedet. Exit til Fionia Bank (Nordea).

Management consulting. Strategy boutique. 40 medarbejdere. Primært C25 kunder og store statslige virksomheder. Søstervirksomhed til analyseinstituttet AIM – solgt til Dun and Bradstreet. Exit til Deloitte.

AIM Management

Hauchsvej 14. Større kontor- og kursusejendom med udviklingspotentiale opført i 1872. Centralt beliggende på det inderste af Frederiksberg.

Konsulent- og it-udviklingshus hvis primære forretningsmæssige fokus er at hjælpe offentlige institutioner og private virksomheder med at skabe digital sammenhængskraft.

Banklignende nichevirksomhed med speciale i bolig- og boligprojektfinansiering. Organiseret efter en kapitalfondsmodel. Partnerkapital er lead investor.

Hvad bidrager vi med?

Bag Partnerkapital står et netværk af investeringspartnere. Vi er alle iværksættere og selvstændige, der kender hinanden på kryds og tværs – tilsammen har vi en betydelig investeringsmuskel, og et stort, levende professionelt netværk og masser af relevant forretningserfaring – også internationalt. Partnerkapitals investeringer vil altid ske i syndikering, hvilket er en stor fordel for både virksomhed og investor.